Om oss » Hållbar utveckling
Dela:

Hållbar utveckling 

Vi samarbetar nära våra affärspartners för att tillsammans nå våra gemensamma mål för hållbar utveckling. Genom att koncentrera våra ansträngningar kan vi nå den den bästa Dual Impact.

Vår hållbarhetsrapport 2015 markerar nästa steg på vår resa. Vi ser tillbaka på hur vi har nått de mål som vi satte i vår rapport 2013. Vi ser också framåt och sätter de mål som vi vill nå innan vår tredje rapport som publiceras 2017.

 

Vi är stolta över att såväl i Sverige som i Europa ha fått guldrating från EcoVadis 2016 för vårt arbete med hållbar utveckling, där vi rankats bland de två procent bästa leverantörerna som har bäst transparens när det gäller hållbarhetsfrågor.

 

“För inköpsorganisationer som Nestlé, är EcoVadis en av de metoder som används för att få ett bra samarbete kring ansvarsfullt inköp med strategiska leverantörer." 
Benjamin Ware, Global Supplier Assessment & Development Manager, Nestlé 

 
Ett strukturerat tillvägagångssätt
Ledningssystem som är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, ISO 5001 och OHSAS 18001 finns på många av våra anläggningar, certifikaten kan laddas ner från vår lista med alla ISO och OHSAS-certifikat.

 

         

 

Minimise Environmental Impacts

Vi siktar mot noll incidenter i vår verksamhet och i hela branschen Vi arbetar för utveckling av våra medarbetare, vårt samhälle och främjar rättvisa affärsmetoder   Vi minskar vår användning av energi och erbjuder våra kunder lösningar med lägre koldioxidutsläpp Vi erbjuder maximal tillgänglighet, produktivitet och kostnadseffektivitet för truckar
Läs mer
 
Läs mer
 
Läs mer
Läs mer
 

 

Mer information
Kontakt