Om oss » Förebygga risker
Dela:

Toyotas kontinuerliga engagemang i hälso- och säkerhetsfrågor 

Kampanj för ett hälsosamt arbetsliv

"Hälsosamma arbetsplatser förebygger stress" är temat på Europeiska Arbetsmiljöbyråns EU-OSHA) kampanj för 2014-2015 inom området "Ett hälsosamt arbetsliv - bra för alla". Målsättningen är att öka medvetenheten om stress och dess påverkan på arbetslivet.

Kampanjen främjar utbytet av enkla, praktiska verktyg och vägledning för medarbetare och chefer för att gemensamt arbeta för att hantera stress.

Toyota Material Handling Europe (TMHE) har varit officiell kampanjpartner till EU-OSHA i över fem år och vi prioriterar säkerheten högst för våra medarbetare, samarbetspartners och kunder.

Vi samarbetade tidigare med arbetsmiljökampanjen 2012-2013: "Working together for risk prevention" och 2010-2011 Säkert Underhåll ("Healthy Workplaces"). 

 

Värd för pan-europeiskt event: Toyota Safety Days

Den 26-27 november 2014 stod Toyota Material Handling Europe värd tillsammans med den Europeiska Arbetsmiljöbyrån vid ett bench marking event i Mjölby tillsammans med övriga kampanjpartern kring ämnet "Indikatorer för hälsa och säkerhet",

80 experter inom hälsa och säkerhet från näringsliv, fackförbund och organisationer möttes för att utbyta erfarenheter inom området.

Läs mer om hur vi hanterar hälsa och säkerhet för våra medarbetare och kunder.

Engagera er

Kampanjen erbjuder en möjlighet att diskutera stress samt förser med enkla verktyg för att skapa en hälsosammare och säkrare arbetsmiljö.