Om oss
Dela:

Företagsbeskrivning 

Toyota Material Handling Sweden
Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, fleet managementsystemet Toyota I_Site samt analys och rådgivning.

Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 460, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

TMHSE är en del av Toyota Material Handling Europe (TMHE), som är den regionala europeiska organisationen i Toyota Material Handling Group (TMHG). TMHEs försäljnings- och servicenätverk är aktivt i mer än 30 länder i Europa och erbjuder en omfattande produkt- och tjänsteportfölj för både motviktstruckar och lagertruckar.

TMHE har produktionsenheter i Mjölby, Ancenis (Frankrike) och Bologna (Italien).
www.toyota-forklifts.eu.

Mer information
Kundärenden:
Telefon: 0771-220 220
 
Öppettider:
Mån - tor 07.00 - 16.30
Fre 07.00 - 16.00
 
Växel:
Telefon: 08-704 40 00