Tjänster & Lösningar » Begagnade truckar
Dela:
Sök bland våra begagnade truckar i lager

Begagnade truckar 

Att handla andrahand kan vara ett förstahandsval

Visste du att det ibland är lönsammare att investera i en begagnad truck istället för en ny? Det kan vara när du behöver en omgående leverans eller när trucken inte ska användas full tid. Även en stor truckflotta kan tjäna på begagnade truckar som komplement till huvudflottan för att skapa större flexibilitet.

Oavsett skäl, att köpa en begagnad truck är en kostnadseffektiv lösning – men bara om du kan lita på att den är bekymmersfri och ger valuta för pengarna.

 Begagnade truckar
Ladda ner broschyr

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvalitetssäkrade begagnade truckar

Kvalitetssäkrad begagnad truck  

Våra kvalitetssäkrade begagnade truckar genereras huvudsakligen från vår egen rentalflotta och har därmed varit föremål för professionell service under sin livstid, utförd av våra egna servicetekniker till absolut högsta kvalitet och med våra originaldelar. Läs mer om Approved Used Truck.

Begagnade truckar från oss är alltid av egentillverkade fabrikat eller fabrikat som vi är agent för. Detta ger oss hög kompetens i rekonditioneringsarbetet samtidigt som det är din tillgänglighetsgaranti. Vårt utbud av begagnade truckar, som är Nordens största, kan du antingen hitta i TruckHuset i Mjölby eller här på vår hemsida.

   
 
Läs mer om andra lösningar
 
 
  Ladda ner vår begagnatbroschyr här

 

Kontakt

TruckHuset

Telefon: 0142-88350

 

 

Öppettider:
Mån - tor 07.00 - 16.30
Fre 07.00 - 16.00