Tjänster & Lösningar » Begagnade truckar » TruckHuset - största utbudet i Norden
Dela:

TruckHuset - största utbudet i Norden 

TruckHuset i MjölbyHär hos oss i TruckHuset, en del av Toyota Material Handling, finner du Nordens största utbud av begagnade truckar, som dessutom är kvalitetssäkrade med garanti.

Du kan välja bland ca 600 - 700 begagnade truckar för olika hanteringslösningar, från staplare, låglyftare och motviktstruckar till skjutstativtruckar och dragtruckar.

Du kan se vårt utbud av begagnade truckar antingen i Begagnathallen eller besöka oss i verkligheten i TruckHuset i Mjölby.

Begagnathallen - TruckHuset på Internet

Här hittar du en lista på samtliga begagnade truckar som finns i lager. Listan visar uppgifter om pris, kapacitet, årsmodell och mycket annat som kan vara vägledande för dig vid val av truck. Du ser även en bild på trucken och kan skicka en intresseanmälan för vidare diskussioner med någon av våra säljare.
 
TruckHuset i Mjölby

På TruckHuset i Mjölby kan du titta på truckarna fysiskt och naturligtvis också provköra. Kontakta gärna oss för mer information på tel 0771-220 220 eller sänd en intresseanmälan som du hittar i anslutning till varje truck i listan i Begagnathallen.

 

Mer information

 

Begagnathallen
 

 

Kontakt
 
 
TruckHuset
Telefon: 0142-883 50
 
 
Öppettider:
Mån - tor 07.00 - 16.30
Fre 07.00 - 16.00