Tjänster & Lösningar » Begagnade truckar » Rekonditioneringsprocess
Dela:

Rekonditioneringsprocess 

Kvalitetssäkring av begagnade truckar Besiktning

Så fort en begagnad truck kommit innanför porten i TruckHuset i Mjölby ankomstregistreras och besiktigas den. Truckens specifikation kontrolleras och kompletteras vid behov för uppläggning på webben. Batterier till eltruckar sätts på laddning för att sedan kapacitetstestas av vår batterileverantör.

Kvalitetssäkring

Besiktningen utgör beslutsunderlag för urval av truckar till rekonditionering och att ingå i våra Approved Used Truck, kvalitetssäkrade begagnade truckar till slutkund. Som alternativ kan trucken bli utvald för överskottsförsäljning till våra handlare eller bli utvald för skrotning.

Tvätt

Efter besiktning, registrering och klassning tvättas och fotograferas trucken. Därefter läggs de ut på Internet för försäljning.

Rekonditionering

Truckarna som är utvalda för Approved Used Truck genomgår ett rekonditioneringsprogram som ger truckarna en hög och likvärdig kvalitetsnivå. Detta oaktat konditionen på trucken innan den gick in i verkstadsprocessen

Service

I processflödet i verkstaden ingår säkerhetskontroll av alla funktioner, gaffeltest, kompressionsprov på förbränningsmotorer och lyftbelastningstest.

Målning

Avslutande moment i rekonditioneringen är målning av trucken.

Slutbesiktning

Efter rekonditioneringen utförs slutbesiktning av verkstadens arbetsledning. Här provkörs alla funktioner och trucken kapacitetstestas med full last. Maskinskylt och alla dekaler kontrolleras mot specifikation.

Dokumentation

Efter slutbesiktning bifogas all dokumentation till trucken som utgörs av instruktionsbok, gaffeltestprotokoll, underhållsregler för batteri, begagnatbroschyren och viktigast av allt dokumentet som försäkrar överensstämmelse enligt CE-märkningen.

 

 

Mer information

 

Begagnathallen

Kontakt

 

Telefon: 0142-883 50

 

 

 

 
Öppettider:
Mån - tor 07.00 - 16.30
Fre 07.00 - 16.00