Nyheter » Kalender » Besök Toyota på Logistics & Distribution 29-30 mars!
Dela:
Besök Toyota på Logistics & Distribution - hämta entrékort

Besök Toyota på Logistics & Distribution 29-30 mars! 

Toyotas nya skjutstativtruck29-30 mars ställer vi ut på Logistics & Distribution på Malmömässan i Malmö. Mässan är en av fem mässor under samma tak: Industrimässorna SYD, där också Automation, Process, Underhållsteknik och Empack ingår. Mässan är en perfekt mötesplats för dig som arbetar med logistik och distribution och erbjuder också aktuella och kostnadsfria seminarier.

Hämta gratis entrékort här.

Vi på Toyota Material Handling är på plats i monter G:22 och ser fram emot att träffa dig och presentera delar av vårt utbud av truckar och tjänster. Vi visar bl.a. upp vår nya skjutstativtruck BT Reflex, vår staplare BT Staxio och vår låglyftare BT Levio. Träffa våra lokala representanter och prata truckar, truckservice och andra tjänster.

Trucklansering - Öppet Hus 29 mars kl 16.30

Under våren 2017 kör vi en rikstäckande Roadshow med lansering av nya truckar. Vårt stopp i Malmö genomförs i samband med mässan på onsdag 29 mars, efter mässans stängning. Välkommen till Öppet Hus i vår anläggning i Malmö-Arlöv och titta närmare och provkör nya truckar. Vi bjuder även på mat och dryck.

Läs mer och anmäl dig här!

Välkommen på Toyotas roadshow och trucklansering