Tjänster & Lösningar » Förarutbildning
Dela:

Förarutbildning 

Utbildning är lönsamt

Målet med våra utbildningar är inte bara att truckförarna ska få utbildningsintyg (s.k. truckkort ) utan att få fram säkra, effektiva och ansvarskännande förare, som har bredd och djup i sitt kunnande och goda färdigheter i sin yrkesutövning. Förutom att utbildade förare minskar risken för skador på personer, gods och truckar, arbetar de också effektivare, med ökad produktivitet som följd. Med andra ord har både ditt företag och dina anställda allt att vinna på utbildning.

Truckkort genom Toyotas truckförarutbildningToyota har lång erfarenhet av utbildning. Vi är aktiva som medlemmar i branschorganisationen MaskinLeverantörerna för att öka kvaliten på Sveriges truckförarutbildningar. Dessutom kan vi i egenskap av långsiktig och stor aktör satsa på utveckling av våra utbildningsmaterial.

Vi utfärdar inte utbildningsintyg (av många kallat truckkort ) utan att först leverera en pedagogisk utbildning.

Du hittar oss över hela landet.

Välkommen att utbilda dig eller dina medarbetare hos oss!

Se vår bredd av utbildning & tjänster

Truckförarutbildning
Mobila arbetsplattformar
ADR - hantering av farligt gods
Kranar & lyftredskap
Instruktörsutbildningar
Ansvarsseminarium
Besiktning av pallställ
Riskanalys

Vi har lång erfarenhet av kvalitativ förarutbildning. utbildningen bedrivs utifrån en franchisemodell.
Läs mer

 

Vi utbildar i hela Sverige

Förarutbildning i Borlänge, förarutbildning i Eskilstuna, förarutbildning i Gällivare, förarutbildning i Gävle, förarutbildning i Göteborg, förarutbildning i Jönköping, förarutbildning i Kalmar, förarutbildning i Karlstad, förarutbildning i Luleå, förarutbildning i Malmö, förarutbildning i Mjölby, förarutbildning i Norrköping, förarutbildning i Oskarhamn, förarutbildning i Stockholm, förarutbildning i Bromma, förarutbildning i Sundsvall, förarutbildning i Umeå, förarutbildning i Uppsala, förarutbildning i Värnamo, förarutbildning i Västervik, förarutbildning i Växjö och förarutbildning i Örebro.